Vakuová svářečka fólií Jata EV109. Svářečka folii a sáčků s vakuováním. Až 5ti násobné prodloužení času pro uchování potravin se zachováním jejich nutričních hodnot. Zdravé a hygienické vakuování. Podtlak 0,6 bar. Určena pro sáčky a folie o šířce max 28 cm. V příslušenství: odsávací hadice pro vakuové nádoby. 85 W
- vakuová svářečka fólií Jata EV109
- základní svářečka folii a sáčků s vakuováním
- až 5ti násobné prodloužení času pro uchování potravin se zachováním jejich nutričních hodnot
- zdravé a hygienické vakuování
- podtlak 0,6 bar.
- vhodné pro sáčky a folie o maximální šířce 28 cm
- v příslušenství: odsávací hadice pro vakuové nádoby.
- doba utěsnění 10 s
- elegantní design, lehký a kompaktní.
- příkon 85 W
Vakuová svářečka fólií Jata EV109. Základní svářečka folii a sáčků s vakuováním. Až 5ti násobné prodloužení času pro uchování potravin se zachováním jejich nutričních hodnot. Zdravé a hygienické vakuování. Podtlak 0,6 bar. Určena pro sáčky a folie o šířce 28 cm. V příslušenství: odsávací hadice pro vakuové nádoby. Příkon 85 W. Tato základní svářečka má elegantní design, proto je ideální pomocník do každé kuchyně. Díky rychlému zatavení folií a sáčků máte potraviny zavakuované za 10 sekund.
Vakuování má obrovské množství výhod. Takové nejhlavnější jsou:
- Zpomalíte proces kažení: Potraviny a dokonce i celé pokrmy vydrží v průměru 5x déle než v běžných plechovkách nebo mrazicích sáčcích.
- Zabráníte spálení mrazem: Při zmrazování vakuově balených potravin nedochází ke spálení mrazem.
- Ochráníte živiny a chutě: Výživné látky a chutě jsou plně zachovány a nedochází ke ztrátě kvality potravin.
- Vaření Sous-Vide: Vakuově balené maso můžete vařit obzvlášť šetrně při nízkých teplotách, aby si zachovalo aroma.
- Rychlé marinování: Pokud maso s marinádou vakuově zabalíte, získáte během pouhých 20 minut intenzivní chuť, na kterou byste jinak museli čekat přibližně 8 až 10 hodin.
- Prostorově úsporné zásobení: Potraviny zabírají ve vakuovém sáčku podstatně méně místa než v běžných sáčcích.
- Neutralizujete pachy: Vakuováním můžete skladovat silně vonící potraviny, jako jsou například speciální sýry, v pachově neutrálním prostředí.
- Neplýtváte potravinami: Pokud potraviny vakuujete, vydrží mnohem déle čerstvé. Tímto způsobem můžete mnohem efektivněji skladovat zbytky jídla, například po velké rodinné oslavě, a spotřebovat je, kdykoli je potřeba.
Společnost Jata byla založena ve Španělsku jako rodinná firma během války v roce 1943. Jata se zabývala především výrobou a prodejem malých elektrospotřebičů, což platí až dosud. Do roku 1980 se Jata dokázala stát ve Španělsku jedním z lídrů v prodeji domácích spotřebičů. Od roku 2001 je Jata spojena s firmou a značkou Deca (domácí potřeby) jako společnost Jata HOME, ale nadále se pro jednoduchost a tradici prezentuje jako Jata. Export Jata zahájila až v roce 2006 do Portugalska. Česká republika byla v roce 2011 teprve druhou zemí Evropy, na jejíž trh začala Jata své produkty dodávat.