Precizní, ať krájíte maso, nebo zeleninu. Usnadněte si vaření, ať chystáte maso na guláš, rybu nebo zeleninu. Kuchařský nůž Eduard má dokonale ostrou čepel, díky které jde krájení (skoro) samo. A to jsme vám ještě neřekli, jak skvěle padne do ruky.
- Čepel: ocel jakosti X50CrMoV15 (ISO 1.4116)
- Délka čepele: 15 cm
- Tvrdost čepele: HRC 55 ±2
- Materiál rukojeti: odolný leštěný plast.
Vyrobeno v České republice.
A proto potřebujeme Váš souhlas k ukládání cookies a sběru některých osobních údajů, aby vám web běžel tak, jak má, abychom věděli, co se na něm děje a abychom vám mohli přizpůsobit reklamy, mimo jiné za pomoci služeb společnosti Google. Svolením pomůžete nejen nám, ale i ostatním zákazníkům. Děkujeme!