Popis produktu
Pomalý hrnec Profi Cook PC-SV 1112 nerez
V tomto přístroji lze připravovat pouze vakuově zabalené potraviny.
Vaření metodou sous vide.
Vaření probíhá tak, že vybrané potraviny ochutíte, zavakuujete do speciálního sáčku a na určenou dobu vložíte do vodní lázně. Vaření pak probíhá delší dobu při konstantní teplotě. Veškeré chutě se propojí, výživové hodnoty zůstanou a výsledkem bude pokrm dokonalých chutí.
- Pouzdro z nerezové oceli
- Přesné vaření potravin s elektronickou regulací teploty
(Max. Odchylka +/- 0,5 ° C) zachovány vitamíny, živiny a vůně
- Vč. Schongar-, jogurt tvůrce a funkce oteplování
- LCD displej (modře svítí)
- Nastavení 45 ° C-90 ° C Teplota
- 72 hodin časovač
- Objem 8,5 l
- Varná nádoba (non-stick povlak)
- Velký průzor ve víku
- Podsvícený LCD displej
- Kleště a ocelový rám pro vložení potravin, které mají být vařené
- 230 V, 50 Hz, 520 W